Поръчки

В разделите шалове, картини и пана има много снимки с модели на вече продадени мои творби. Може да разгледате, за да добиете представа за разнообразието и възможностите за поръчка. Разбира се, съществуват и още много, много и премного варианти.

Възможностите е необходимо да уточним чрез имейли или лични съобщения чрез страницата ми Галерията на Таня  във Facebook. Когато поръчвате нещо ще уточним също така цената, доставката и точната дата на поръчката.

Някои от моделите не могат да бъдат повтаряни, а тези, които могат, не могат да са съвсем еднакви. Ръчната работа не позволява това. В средата на всеки шал има малка, неоцветена част от плата. Преценила съм, че около врата е нежно място и няма да слагам бои, защото макар, че са фиксирани и изпрани те могат да предизвикат неприятности, най-малкото некомфортно усещане, ако човек има чувствителна кожа. Ако държите шалът да не бъде в този вид, нужно е само да ми кажете да го покрия навсякъде с цвят.

Възможно е да има леки промени в нюансите на снимката, която съм ви показала и шала в реалност. Те се дължат най-вече на отблясъка на сатенираната коприна. Естественият й блясък, малките детайли, брокатът по шала не могат да се уловят съвсем точно на снимка. Трябва да имате предвид тези възможни разлики и да знаете, че след като предварително сте одобрили поръчката и сте я получили, аз не приемам рекламации във връзка с тези възможни разлики.


Благодаря за вниманието, за споделянето на снимките и за многото поръчки! До скоро и приятно разглеждане!